MyFontinet® Pure

Het Pure filtersysteem sluit je rechtstreeks aan op je keukenkraan. Je hoeft hiervoor geen aanpassingen uit te voeren. Simpelweg het aansluitstuk op je kraan aandraaien en je kan in een handomdraai genieten van heerlijk gefilterd water. 

Naar de webshop

Waarom voor de Pure-filter kiezen?


MyFontinet® Pure heeft een strak design en is gemaakt uit hoogwaardig inox. De filter is in enkele minuten aansluitbaar op de kraan. Zo beschik je op 1-2-3 over helder, heerlijk en puur water.

✓ inclusief hoogtechnologische duofilter

✓ 10 jaar garantie op het filterhuis

✓ geen gesleep meer met flessen

✓ slimme investering: veel goedkoper dan flessenwater

de Pure-filter van MyFontinet
Hoe sluit ik de Pure filter aan?

Hoe sluit ik de Pure filter aan?


Alle standaard waterkranen passen op onze filtersystemen. Standaard = met een binnendraad van Ø21mm of een buitendraad van Ø23,5mm.

Opgelet, niet alle kranen zijn standaard kranen! Meet eerst de diameter, Ikea kranen bv. hebben een afwijkende maat.

Bij buitendraad kraan

Schroef de waterstraalbreker van de kraan 
Bij buitendraad op de kraan, kan de aansluiting van de MyFontinet dispenser direct op de kraan geschroefd worden (check of de rubber afdichtingsring zich in de aansluitring bevindt).

Bij binnendraad kraan

Schroef de metalen adapter op de kraan
In het geval van binnendraad op uw kraan: schroef de meegeleverde metalen adapter eerst op de kraan, waarna de kraanaansluiting gemonteerd kan worden.

Plaatsing aansluiting

Plaats de kraanaansluiting
Draai de ring stevig aan. Zorg ervoor dat de rubberen afdichtingsringen altijd vlak liggen. De slang verbindt de MyFontinet® filter nu met de kraan.

De Duofilter


De MyFontinet® waterfilter is uniek. Hij bestaat uit 2 delen; een combinatie van de allerbeste zuiveringstechnieken. Het leidingwater stroomt eerst van buiten naar binnen door de koolstofmantel. Dan wordt het water als het ware verder door de membraan microfilter geperst. De MyFontinet® duofilter houdt op moleculair niveau de vervuilende stoffen tegen en laat de goede mineralen erdoor.

Lees meer

de duofilter van MyFontinet
het filterpatroon van MyFontinet

Je Filter Vervangen?


Bij aankoop van een filtersysteem krijg je de eerste filter meegeleverd. Onze filters hebben een capaciteit van ongeveer 4000L. Wij raden aan om jaarlijks je filter te vervangen. Zo blijft de volle capaciteit benut. 

Nieuwe filters koop je in de webshop. Je oude filter kan je kosteloos naar ons terugsturen, wij recycleren 'm dan

Hoe vervang je het filterpatroon?