MyFontinet® Classic

Deze waterfilter met elegante kraan zorgt in je woning voor water met de zuiverheid van bronwater. De inox filter kan discreet geplaatst worden onder de gootsteen en heeft geen stroomaansluiting nodig.

Naar de webshop

Waarom voor de Classic-filter kiezen?


MyFontinet® Classic is perfect wanneer je de mogelijkheid hebt tot het plaatsen van een apart waterkraantje. De filter zelf plaats je onder de gootsteen. Deze heeft een lange levensduur omdat hij gemaakt is uit hoogwaardig inox.  De installatie kan door jezelf of door een vakman gedaan worden. 

✓ inclusief hoogtechnologische duofilter

✓ 10 jaar garantie op het filterhuis

✓ geen gesleep meer met flessen

✓ slimme investering: veel goedkoper dan flessenwater

Hoe sluit ik de Classic filter aan?


Onze Classic filter wordt geleverd in combinatie met een bijpassende kraan die op het aanrecht gemonteerd wordt. Het filterhuis plaats je onder de gootsteen en sluit je aan op de koudwaterleiding. Het is belangrijk dat er enkel koud water door de filter kan. Door enkel het MyFontinet® kraantje op de filter aan te sluiten, benut je maximaal de capaciteit van de filter.  

De duofilter


De MyFontinet® waterfilter is uniek. Hij bestaat uit 2 delen; een combinatie van de allerbeste zuiveringstechnieken. Het leidingwater stroomt eerst van buiten naar binnen door de koolstofmantel. Dan wordt het water als het ware verder door de membraan microfilter geperst. De MyFontinet® duofilter houdt op moleculair niveau de vervuilende stoffen tegen. De goede mineralen stromen door. 

Lees meer over de duofilter

de duofilter van MyFontinet
het filterpatroon van MyFontinet

Je Filter Vervangen?


Koop je het hele filtersysteem? Dan is de eerste filter meegeleverd. Onze filters hebben een capaciteit van 4000L. Wij raden aan om jaarlijks je filter te vervangen om zo de volle capaciteit te benutten. 

Nieuwe filters koop je in de webshop. Na 11 maanden krijg je van ons een mailtje ter herinnering. Je oude filter stuur je kosteloos naar ons terug, wij recycleren 'm voor je. 

Hoe vervang je het filterpatroon?