De waterfilter voor aan jouw kraan

Gezuiverd drinkwater uit je kraan? Dat is wat onze waterfilter voor je doet door middel van dubbele filtering. Een filter die we in drie verschillende systemen verpakten. Voor elk wat wils! 

Ga naar de shop

Waarom onze waterfilter gebruiken? 


Omdat wij ons de vraag stelden: " Waarom water in plastic aankopen als je het ook gewoon uit je eigen kraan kan hebben? ". Nu weten we dat kraanwater niet overal van goede kwaliteit is. Zo zit je soms met verouderde leidingen (lood), is de smaak niet lekker of vertrouw je het kraanwater in je buurt simpelweg niet helemaal. Daar hebben wij een oplossing voor gezocht met de het waterfiltersysteem van MyFontinet. Een waterfilter die je onmiddellijk voorziet van gezuiverd kraanwater met een lekkere smaak. En zonder een enorme berg plastic.. Dat is dubbel gewonnen! 

waterfilter MyFontinet

Het gebruik van de waterfilter bevalt ons prima. De smaak is zacht en de bijsmaak is helemaal weg gevallen. Voor mij is de MyFontinet waterfilter zeker een 9 waard.


 Johan de smet

Wanneer ik mijn fles ongefilterd water een dag of 2 op mijn nachttafel liet staan, kreeg het water een heel erg muffe geur en zag het er niet smakelijk meer uit. Met onze MyFontinet filter merk je zelfs na een week geen enkel verschil. Nog altijd even lekker!


Griet Jans  

👏 Fantastisch Bart! Dit zijn initiatieven die werkelijk een verschil kunnen uitmaken in het plasticverhaal. Wij gebruiken dit systeem, dankzij jou, al 3 jaar in Spanje en het maakt daar ons water drinkbaar, wat het zonder de filter niet is... Gedaan met plastic flessen zeulen en de impact op het plastic afval is immens groot.


 Inge Elsen
 
 
de duofilter van MyFontinet

Hoe werkt de MyFontinet waterfilter? 


Je sluit onze waterfilter rechtstreeks aan op je kraan. Stromend, gefilterd water zonder traag doorlopende filterkan dus. Onze filter combineert een actieve koolstoffilter, dewelke zware metalen zoals lood filtert, en een membraanfilter. Deze laatste kan je zien als een gaas met minuscuul dunne gaatjes, waar stoffen zoals medicijnresten, hormonen, microplastics en zelfs bacteriën niet door kunnen. Onze filter heeft een capaciteit van 4000 liter water. Dat is te vergelijken met 1 jaar gebruik door 4 personen.

Meer lezen over de duofilter

Welk filtersysteem past bij jou?

MyFontinet® Pure

De makkelijkste installatie? De Pure sluit je rechtstreeks aan op je kraan. De filter staat op je aanrecht met een apart kraantje, daar komt het gefilterd water uit.

Meer info over MyFontinet Pure

MyFontinet® Classic

Graag een apart waterkraantje maar geen filter op je aanrecht? Het Classic filtersysteem is voor jou geschikt! Het kraantje krijg je erbij geleverd.

Meer info over MyFontinet Classic

MyFontinet® DIY

Geen extra kraan maar gefilterd water uit je keukenkraan? Daar is de DIY versie de oplossing voor. Je kan deze ook gebruiken voor Amerikaanse frigo’s bijvoorbeeld. Eigenlijk overal waar je een filter tussen leiding en kraan wil zetten. Denk eraan: wel alleen met koud water gebruiken. 

Meer info over MyFontinet DIY

En de kostprijs dan? 


Een waterfilter is een investering, die je door het veelvuldige gebruik ook zo weer terugverdient. Als je op dit moment flessenwater koopt, heb je het al na 1 jaar terug. Flessenwater is zo’n 200 tot 400 keer duurder dan kraantjeswater. Het niet meer sleuren met zware flessen, krijg je er zelfs gratis bij! 

Over water

efficiënte investering waterfilter