Heerlijk gezond stromend water| Waterfilter voor aan je kraan| Drinkwater meteen gefilterd uit je kraan

MyFontinet® DIY

Dit filterhuis uit onverwoestbaar INOX filtert je kraantjeswater tot het perfecte water. Door de 1/2 duim schroefdraad kan je dit model op eender welke kraan of koelinstallatie aansluiten.

Waarom voor de DIY-filter kiezen?


MyFontinet® DIY kan op elke installatie aangesloten worden door de 1/2 duim schroefkoppeling aan de in- en uit-zijde van de filter. De filter zelf plaats je onder de gootsteen of sluit je bijvoorbeeld aan op de ijsmachine van je koelkast.

✓ inclusief hoogtechnologische duofilter

✓ 10 jaar garantie op het filterhuis

✓ geen gesleep meer met flessen

✓ slimme investering: veel goedkoper dan flessenwater

de DIY-filter van MyFontinet
Hoe sluit ik de DIY filter aan?

Hoe sluit ik de DIY filter aan?


Onze DIY filter is door de schroefkoppeling op elke koudwaterleiding aan te sluiten.  Het filterhuis zelf plaats je onder de gootsteen en sluit je aan op de koudwaterleiding. Het is belangrijk dat er enkel koud water door de filter kan. Deze leiding kan via het bijgeleverde T-stuk terug aangesloten worden op de mengkraan. 

De montage van deze filter kan indien gewenst ook gebeuren door één van onze aanbevolen plaatsers.

De duofilter


De MyFontinet® waterfilter is uniek. Hij bestaat uit 2 delen; een combinatie van de allerbeste zuiveringstechnieken. Het leidingwater stroomt eerst van buiten naar binnen door de koolstofmantel. Dan wordt het water als het ware verder door de membraan microfilter geperst. De MyFontinet® duofilter houdt op moleculair niveau de vervuilende stoffen tegen.

de duofilter van MyFontinet
het filterpatroon van MyFontinet

Je Filter Vervangen?


In het filterhuis zit de filter. Bij je eerste bestelling is die meegeleverd. Nadien vervang je 'm best elk jaar. 11 maanden na je aankoop van het DIY filtersysteem sturen we je een mailtje ter herinnering. Je kan de nieuwe filter in onze webshop bestellen. De oude stuur je kosteloos terug naar ons, wij recycleren 'm dan.