De MyFontinet® waterfilters 

Wil jij zuiver water drinken? Dat is wat onze waterfilter voor je doet. Onze filter is uniek door de combinatie van technieken die erin zitten. Een filter die we in drie verschillende systemen verpakten. Voor elk wat wils! 

Waarom onze waterfilter gebruiken? 

Om gezond water, voor nu en later, te drinken. Flessenwater is enorm vervuilend. Kraantjeswater is van goede kwaliteit, maar nog niet perfect. Met de MyFontinet geniet je met een gerust hart van het gezondste en lekkerste water.  

Clarico-Image-Text

Hoe werkt MyFontinet? 


Je sluit onze waterfilter rechtstreeks aan op je kraan. Stromend, gefilterd water dus. Onze filter combineert een koolstofblok, dat de slechte stofjes eruit haalt, en een membraanfilter. Dat laatste kan je zien als een gaas met hele dunne gaatjes, waar de bacteriën en de microplastics niet door kunnen. 


Welk filtersysteem past bij jou? 

Clarico-3 Columns Style 2

MyFontinet® Pure waterfilter

De makkelijkste installatie? De Pure sluit je rechtstreeks aan op je kraan. De filter staat op je aanrecht met een apart kraantje, daar komt het gefilterd water uit. Clarico-3 Columns Style 2

MyFontinet® Classic waterfilter

Graag een apart waterkraantje maar geen filter op je aanrecht? Het Classic filtersysteem is voor jou geschikt! Het kraantje krijg je erbij geleverd. 
Clarico-3 Columns Style 2

MyFontinet® DIY waterfilter

Geen extra kraan maar gefilterd water uit je keukenkraan? Daar is de DIY versie de oplossing voor. Je kan deze ook gebruiken voor Amerikaanse frigo’s bijvoorbeeld. Eigenlijk overal waar je een filter tussen leiding en kraan wil zetten. Denk eraan: wel alleen met koud water gebruiken. 

En de kostprijs dan? 


Een waterfilter is een investering, die je door het veelvuldige gebruik ook zo weer terugverdient. Als je flessenwater koopt, heb je het al na 1 jaar terug. Flessenwater is zo’n 200 tot 400 keer duurder dan kraantjeswater. (Nee, geen nul teveel getypt. Het is echt zoveel.) Het niet meer sleuren met zware flessen, krijg je er zelfs gratis bij! 

Clarico-Text-Image