Gezond water, voor nu en later

Daarvoor springen we elke ochtend met plezier uit bed! Ons doel is gezond water, voor ons vandaag en voor iedereen in de toekomst. Belgische innovatie die gezond water garandeert, want dat is goed voor jou en voor onze planeet. Onze filosofie is gebaseerd op wetenschap en als die niet zeker is, blijven we zo dicht mogelijk bij de natuur. Wie zijn wij? We stellen ons graag even voor!   

Bart Wolfs


Hallo, ik ben Bart! De mede-oprichter van MyFontinet. Ik kocht een huis dat niet was aangesloten op het leidingnet en ging uit noodzaak op zoek naar water. Flessenwater was geen optie voor me omwille van de vervuiling en het immense gesleur. Maar wat dan wel? Ik dook in de wondere wereld van water en kwam tot de conclusie dat er geen waterfilter op de markt was die ik goed genoeg vond. Ik kwam Joop tegen en samen ontwikkelden we MyFontinet. Ik ben verzekerd van gezond drinkwater thuis nu, zonder aansluiting op het leidingnet, en het helpt stiekem ook om met mijn koffieverslaving te stoppen omdat ik nu veel lekkerdere thee kan maken.


Clarico-Text-Image

Jolien Bangels


Jolien, aangenaam. Als twenty-something maakte ik me steeds meer zorgen over de toestand van onze planeet en de klimaatcrisis waar mijn generatie voor staat. Hoe meer ik erover leerde, hoe sterker de drang om ook impact te hebben. Water is eigenlijk een rode draad, gelinkt aan heel veel thema’s. MyFontinet is een van mijn manieren om verandering te creëren. Ook die van jou? Duurzaamheid is de uitdaging van onze generatie. Samen hebben we de oplossing in handen! 

Clarico-Text-Image

Judith Ketelslegers


Mijn naam is Judith en ik sloot vanuit de voedingshoek aan bij Myfontinet. Na allerlei plotse voedselintoleranties te ervaren, ben ik heel anders gaan kijken naar wat we eten. Wat je niet meer mag, leer je appreciëren zeker? Ik stond versteld van twee dingen. Enerzijds eten als voedingsstof voor ons lichaam. Daar sluit water direct bij aan. Je ziet het niet en toch heeft het zo’n effect op je gezondheid. Anderzijds de productie van voeding en de impact daarvan op het milieu. Waterverbruik en -vervuiling vandaag nog altijd gelinkt aan landbouw. Zo kwamen twee belangrijke thema’s voor mij samen, waar ik maar al te graag mijn schouders onder zet.

Clarico-Text-Image